به گزارش اداره روابط عمومی و امور بینالملل شرکت سرمایهگذاری برق و انرژی غدیر، همزمان با نخستین روزهای ماه فرخنده ربیعالاول، دکتر مازیار حسینی مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری غدیر با حضور در هلدینگ برق و انرژی غدیر، با مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و مدیران هلدینگ دیدار و در نشست تخصصی با مدیران این مجموعه، ضمن استماع گزارش تخصصی بخشهای مختلف زیرمجموعه، به بیان راهبردهای پیش روی خانواده بزرگ غدیر و اولویتهای آن پرداخت.
* دکتر حسینی: بازتعریف فرمولهای تامین برق صنایع کشور ضروری است
دکتر مازیار حسینی در این نشست، ضمن ابراز خرسندی از دیدار با مدیران و کارشناسان شرکت سرمایهگذاری برق و انرژی غدیر به عنوان فعالان خط مقدم صنعت برق کشور، اظهار داشت: آنچه امروز برای ما مهم است، موضوع اقتصاد کشور است، چراکه رهبر معظم انقلاب در 15 سال گذشته هر سال «اقتصاد» را به عنوان مسئله اصلی کشور مطرح کردهاند.
وی ادامه داد: در حوزه اقتصاد نیز، مهمترین مسئله برای ما حفظ اشتغال و استمرار کسب و کار است؛ بنابراین رسالت اصلی شما در این مجموعه تخصصی نیز حفظ صنعت و چرخه اشتغال به هر قیمتی است و نگاه ما به این مسئله نیز یک نگاه راهبردی است.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری غدیر تاکید کرد: در این نگاه راهبردی، باید به سودآوری و حفظ سرمایه سهامداران به عنوان یک امانت توجه جدی شود.
دکتر حسینی با بیان اینکه هلدینگ برق و انرژی در میان هلدینگهای تابعه غدیر نقش راهبردی دارد، تاکید کرد: استراتژی ما در حوزه برق و انرژی، باید حل مشکلات برق صنایع کشور باشد.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت برنامهریزی برای کاهش هزینهها و افزایش راندمان، خاطرنشان کرد: شرایط کشور به گونهای نیست که با عدم برنامهریزی و اتلاف منابع، بتوان کارها را پیش برد.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری غدیر، در پایان با تاکید بر لزوم بازتعریف فرمولهای تامین برق مورد نیاز برای صنایع کشور، اظهار داشت: ایجاد یک هسته متفکر و طراح در بخش صنعت کشور که ماهیت مشاورهای کنار سازمان را داشته باشد، میتواند به پیشبرد منطقی امور کمک شایانی کند.
* دکتر معصومی: با 2400 مگاوات ظرفیت نیروگاهی، یاریرسان صنعت برق کشور هستیم
در ابتدای این نشست، دکتر سید فریدالدین معصومی نایب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری برق و انرژی غدیر، ضمن خیر مقدم به دکتر حسینی و تشکر از حضور وی در جمع کارکنان برق و انرژی غدیر، به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت دستاوردها، پروژهها و چالشهای پیش روی این شرکت پرداخت و گفت: این شرکت هماکنون با 2400 مگاوات ظرفیت نیروگاهی و 600 نفر نیروی ستادی و نیروگاهی، در خدمت توسعه صنعت برق کشور قرار دارد و به آن یاریرسانی میکند.
وی با اشاره به پیگیری جدی دو برنامه «تنوع درآمدها و کاهش هزینهها» در شرکت سرمایهگذاری برق و انرژی غدیر طی سالهای اخیر، خاطرنشان کرد: راهاندازی شرکت توسعه خدمات انرژی ارژن، سوآپ موفق گاز توسط شرکت برق و انرژی غدیر به عنوان نخستین شرکت بخش خصوصی فعال در این حوزه و راهاندازی شرکتهای پیمانکار، از جمله اقدامات انجام شده برای تنوع در حوزه درآمدها بوده است.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری برق و انرژی غدیر، همچنین راهاندازی اداره حقوقی و قراردادها و پایش مستمر زیرمجموعهها را از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش هزینهها عنوان کرد.
دکتر معصومی با بیان اینکه تمام سختافزارهای لازم برای سوق دادن برق و انرژی غدیر از وزارت نیرو به سوی صنایع غدیر فراهم شده است، اظهار داشت: شرکت سرمایهگذاری برق و انرژی غدیر علاوه بر فعالیتهای تخصصی کلان، با انجام 600 مگاوات خردهفروشی برق، در این حوزه از شرکتهای مشابه خود چند سر و گردن بالاتر است.
در این نشست، همچنین مدیران شرکتهای تابعه هلدینگ برق و انرژی غدیر، به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت فنی و مالی نیروگاههای در دست بهرهبرداری و پروژههای در دست احداث، چالشهای پیش رو در حوزههای فنی و مهندسی و مالی و روند رو به رشد سوددهی شرکت پرداختند.