به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت سرمایه گذاری برق و انرژی غدیر اعتبار اسنادی نیروگاه قشم تا پایان سال 1400 تمدید شد.
مهندس مصطفی تندرو مدیر عامل نیروگاه قشم گفت: با پیگیری های صورت گرفته پس از یکسال وقفه، اعتبار اسنادی پروژه نیروگاه قشم به اعتبار 133 میلیون یورو از تاریخ 06/09/1400 به مدت یک ماه تمدید که این تاریخ تا پایان سال قابل تمدید مجدد می باشد.
وی با تقدیر از دکتر معصومی مدیرعامل هلدینگ برق و انرژی غدیر و همچنین معاونین و همکاران در بخش های مختلف افزود: اعتبار اسنادی نیروگاه در مرحله اول در مهرماه 1397 فعال شده، که آخرین مرحله آن تا آذر ماه 99 به پایان رسیده بود. هم اکنون احداث واحد بخار نیروگاه به ظرفیت 170 مگاوات شروع خواهد شد و اولین اسناد پارت های جدید صورتحساب ها به مبلغ 35 میلیون یورو به بانک عامل ارسال شده است.
نیروگاه 500 مگاواتی قشم واحدهای اول و دوم گازی آن در شهریور ماه سال 99 به شبکه سراسری سنکرون و هم اکنون با ظرفیت نامی 340 مگاوات برق فعالیت دارد.